Afslank receptenbijbel

De lekkerste manier om af te vallen!!

De Afslank Receptenbijbel is het antwoord op diëten welke moeilijk zijn vol te houden en daardoor alleen maar het jojo-effect in de hand werken.

De Afslank Receptenbijbel is geen dieet maar eerder een aanpassing van de eetgewoonten waardoor er ook op de lange termijn blijvend resultaat wordt behaald en behouden

Omdat de recepten lekker zijn en er geen calorieën geteld hoeven te worden is deze verandering van eetgewoonten goed te doen en vol te houden. Omdat de recepten gezond zijn is het ook op de lange termijn verantwoord om deze nieuwe eetgewoonten door te voeren.

In de Afslank Receptenbijbel worden ruim 100 recepten gegeven waarbij gemak voorop staat. Je hoeft er niet meer iedere dag over na te denken wat je nu eens zal maken en wat je daarvoor in huis moet halen. Wat bij veel diëten wel het geval is. Voor iedere dag wordt een recept gegeven. Om het je helemaal eenvoudig te maken worden er ook boodschappenlijstjes bij gegeven. De Afslank Receptenbijbel beperkt zich niet alleen tot recepten voor het avondeten. Er staan ook tal van recepten in voor het ontbijt, de lunch, salades en dressings, drank en snacks.

Wat verder opvalt, is dat afvallen met Afslank Receptenbijbel in tegenstelling tot sommige diëten wel degelijk lekker en leuk kan zijn. De recepten uit dit boek zijn gezond, gevarieerd, lekker en zijn geschikt voor het gehele gezin. Er hoeft niet apart gekookt te worden voor degene die aan het afvallen is. Het hele gezin kan lekker en verantwoord mee eten van deze recepten.

Wanneer je het boek nu aanschaft krijg je GRATIS 5 bonussen extra!

Gezamenlijk met het boek of ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.