Boeddha's Kookboek

Boeddha’s kookboek

Boeddha’s kookboek is gebaseerd op Vinaya Pitaka. Dit is de oorspronkelijke voedingsleer van Boeddha.

Boeddhistische monniken leven gezond en hebben een hoge levensverwachting. Hun geheim is o.a. de afwisseling tussen periodes van vasten (Yin) en eten (Yang), waarbij ze alleen puur en natuurlijk voedsel nuttigen. Ki Food!

Ki Food is pure en zuivere voeding met als doel  je gezondheid te verbeteren en in balans te komen.

In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met verschillende gezondheidsklachten.

Boeddha-kookboek-kifood

Boeddha’s kookboek bevat -heerlijke, –eenvoudige, -gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan. 

Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden van de kennis over de levensenergie Ki.

Hij ziet het als zijn bijdrage aan de wereld om mensen bewust te maken van de energetische effecten van voeding op hun gezondheid.

“Ontdek de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.” 

Leef energieker en gezonder dan ooit tevoren!

Bekijk op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.